Актуално

Димирома финансира проект свързан с участието на България на олимпийски игри

16 октомври 2016

ДИМИРОМА ЕООД, като част от социално отговорната си програма, инициира и финансира проект за анализиране, селектиране и дигитализиране на печатни материали от последните сто години, свързани с участието на България на олимпийски игри. В разгара на проведената през 2016г. Олимпиада в Бразилия, ДИМИРОМА издаде книга със селектирани снимки “По-бързо, по-високо, по-силно”. Книгата съдържа разказ за приключенията на българските олимпийци с автор Георги Петков, който извърши и задълбочен анализ и селектиране на хиляди печатни материали от началото на двадесети век до наши дни.
Книгата е част от дългосрочен проект на ДИМИРОМА за издаване на специални издания за българската история и не е предназначена за продажба.
Тя е своеобразен опит за запазване на българската памет и дух за високите спортни достижения на България в близкото и далечно минало.
Хилядите дигитализирани снимки в рамките на настоящия проект “По-бързо, по-високо, по-силно”, останали извън рамките на печатното издание, ще бъдат публикувани за свободен преглед в края на 2016 г. на сайта на компанията.

Категории


    Deprecated: get_all_category_ids is deprecated since version 4.0.0! Use get_terms() instead. in /home/dimirom/public_html/wp-includes/functions.php on line 4714
  • Социална отговорност